Yoga

Info Activitat

  • Per a tots els públics

Descripció

Et convidem a sortir de la rutina, estar en contacte amb la naturalesa, conèixer els beneficis de la pràctica de Ioga i aprendre tècniques i eines per al teu creixement personal.

La idea és poder connectar amb la nostra essència i conèixer el nostre interior, descobrir nous estats de l’ésser, tocar, palpar i sentir la naturalesa tan essencial.

El Ioga és una experiència restaurativa, energètica, relaxant i guaridora. És una pràctica que requereix consciència corporal, flexibilitat, la coordinació, la força i, sobretot una ment que es mantingui en calma i equilibrada.

APRÈN I VIU ELS PRINCIPIS DE IOGA
Tens l’oportunitat de submergir-se en el Ioga més enllà del ásana. Fer un procés de fora a endins. Conèixer de prop el “menys és més”. Submergir-nos en la respiració i en la desidentificación dels pensaments com a font de tot canvi intern; inici de tot resultat extern. Treballar en grup per a fer visible, palpable i explicable l’invisible, impalpable i inexplicable. Viure’m a mi en les meves circumstàncies, per a acostar-me al meu estat més natural.

Activity Video