Hostal Casa Barceló


AllotjamentsHostals,

Telèfon

977 43 53 53

Address

[wpgmza id="1"]

Email

info@casabarcelo.com
Descripció del lloc

A l’hostal Casa Barceló procurem que no us falti de res quan passeu la nit després de descobrir Horta de Sant Joan i el seu entorn.

És un plaer per a nosaltres formar part d’aquest descobriment, o simplement del vostre retrobament amb la bellesa natural i l’encant de la nostra agrest terra i de la nostra comarca la Terra Alta i les Terres de l’Ebre.

L’any 1994, s’inaugura el restaurant Braseria Casa Barceló. En la mateixa ubicació i a partir d’l’any 2001 vam construir les primeres habitacions i poc a poc hostal Casa Barceló ha continuat creixent, ampliant i millorant les seves instal·lacions fins a dia d’avui que estem treballant per fer la seva estada més confortable.

La nostra dinàmica de treball fa que dediquem tots els nostres esforços sobretot als clients de l’hostal ia oferir uns esmorzars molt casolans que no volen perdre de cap manera l’esperit de la nostra terra, agrest però acollidora, i que sempre us farà sentir un més de nosaltres .

Les habitacions temàtiques del nostre hostal són senzilles però acollidores, i totes estan equipades amb bany, dutxa, assecador de cabell, televisió de pantalla plana, calefacció i algunes disposen d’aire condicionat.

Amb l’ascensor no serà difícil pujar o baixar l’equipatge i també us facilitarà l’accés quan estigueu molt cansats o simplement vulgueu reservar forces per conèixer el territori.

Podreu gaudir també d’espais comuns com la sala social i de la màquina expenedora de begudes i aperitius situats a l’entrada de planta baixa i, per descomptat, de la cuina casolana i autòctona del nostre restaurant Braseria en forma de menjar per emportar.

Horari

monday-friday
00.00 - 24.00
saturday
00.00 - 24.00
sunday
00.00 - 24.00
>