Ecomuseu Els Ports

museus i espais

Telèfon

977 43 56 86

Address

Carrer del Pintor Pablo Ruiz Picasso, 18, Horta de San Juan, España

Email

ecomuseu@elsports.cat
Descripció del lloc

L’Ecomuseu els Ports és una iniciativa impulsada pel dinamisme sociocultural que caracteritza el municipi d’Orta (Horta de Sant Joan), que la presenta als municipis veïns i els convida a participar i treballar conjuntament tot aprofitant els recursos patrimonials dels Ports (tant naturals com culturals) amb la finalitat de promoure el desenvolupament integral de la població actual i futura d’aquest territori.

L’Ecomuseu vol contribuir en aquest desenvolupament integral potenciant, participant i convidant a la recerca d’un millor coneixement de la nostra història i de la nostra identitat, fent accessible aquest coneixement a la població i als visitants en general d’una manera coherent, amb base científica, i també de forma reflexiva i didàctica.

Entenem que els principis museològics dels ecomuseus i de la nova museologia s’avenen molt bé com a marc general per a gestionar el nostre patrimoni i potenciar la nostra identitat.

Des de l’Ecomuseu dels Ports es pretén donar a conèixer, mitjançant el Cap de l’Ecomuseu i les seves radials, part d’aquest patrimoni natural i cultural que s’estén a l’interior del massís i als pobles que es troben al seu entorn.

El Cap de l’Ecomuseu, situat al nucli antic d’Orta, ha de ser el vostre punt de partida i la porta d’accés per conèixer el nostre patrimoni, representat pel massís del Port.
Els Ports es un dels espais mes ben conservats i espectaculars de l’area mediterrania i alberga una important mostra de flora i fauna.

Horari

monday-friday
Closed
saturday
10.00 - 13.00
sunday
10.00 - 13.00
>