Museu Picasso

Info Activitat

  • Centro Picasso de Horta de Sant Joan
  • www.centrepicasso.cat
  • 977 435 330

Descripció

Visita cultural per a endinsar-se en la vida de Picasso durant les seves estades a Horta de Sant Joan. Textos, imatges, objectes, esbossos, dibuixos, retrats i reproduccions per a entendre la seva fascinació per aquest petit poble.

El Centre Picasso acull l’exposició de l’obra picassiana i explica les vivències de les dues estades que va realitzar el pintor al poble. Alberga les reproduccions facsímils de totes les obres que l’artista va crear a Horta.

El Centre Picasso, situat en l’edifici renaixentista de l’antic hospital de Horta de sant Joan, vol ser un homenatge permanent a Picasso i alberga la reproducció de totes les obres que l’artista va crear en Horta, gràcies a les quals va immortalitzar el poble.

En la planta baixa s’explica, mitjançant objectes, fotografies i paraules de Picasso, els forts vincles afectius que es van establir entre Horta i el pintor. En la primera planta s’exposen les reproduccions facsímils de les obres realitzades durant la seva primera estada al poble (1898-1899) i les evocacions de 1903. En la segona planta es pot admirar l’obra cubista realitzada en Horta l’estiu de 1909 i les evocacions creades a Barcelona i París el mateix any, abans del seu retorn al poble.

 

Preu: 4€ entrada general – 3€ grups i tarifa reduïda – 2€ grups escolars – menors de 12 anys gratuït

  • Horari d’hivern: De dimarts a dissabte de 11.00 a 13.30 horas.
  • Idiomes: Català, Castellà

Activity Video