Olis Montsagre

Cellers i olis,
Productors

Telèfon

977 435 675

Address

Avinguda dels Ports, 46, 43596 Horta de Sant Joan (Tarragona)

Email

info@montsagre.com
Descripció del lloc

A les nostres finques treballem amb cura les varietats Empeltre i Picual, amb les quals elaborem un Oli d’Oliva Verge Extra, premiat en múltiples certàmens internacionals i reconegut per qualificats tastadors.

A causa de el nostre irrenunciable compromís amb la qualitat i el medi ambient, apliquem pràctiques ECOLÒGIQUES de conreu, protegim els boscos que circumden les nostres àrees de cultiu, controlem l’herba mitjançant pasturatge de cavalls, practiquem l’apicultura per millorar la pol·linització i tenim cura de forma rigorosa i personal tots els detalls de l’procés, per la qual cosa la nostra producció és limitada i només embotellem el nostre propi oli.

El respecte als nostres avantpassats i als seus tradicions ens motiva a esforçar-nos per oferir aquests excel·lents productes.

La nostra marca Montsagre, que significa Muntanya Sagrada, rep el nom d’una de les formidables muntanyes que separen Horta de Sant Joan de la Vall de l’Ebre, a la província de Tarragona i així rendim tribut als orígens de la família i a l’entranyable lloc on hem viscut durant generacions.

Horari

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>