Molí de Sotorres

Allotjaments rurals

Telèfon

+34 671 549 020

Address

Partida Reguers, Pol.31, Parc.81 43596 Horta de Sant Joan Espanya

Email

reserves@molidesotorres.com
Descripció del lloc

La casa rural el Molí de Sotorres està situat al Parc Natural dels Ports a 7 km. d’Horta de Sant Joan, dels quals 4’5 km. són de pista forestal engravada. Es proveeix d’energia alternativa.

Té una capacitat total de 8 places. Des de l’exterior s’accedeix a un nivell intermedi on es troba una sala àmplia que integra la cuina, el menjador i la sala d’estar, amb una gran xemeneia; un bany i dues habitacions de dues places cadascuna, tot amb finestra exterior.

Des d’aquesta planta de la casa s’accedeix a altres dos nivells. El superior està format per una sala d’estar amb grans finestrals, un bany complet, dues habitacions dobles amb una magnífica vista de la cascada.

L’inferior de la casa rural, que també disposa d’accés exterior, es compon d’un únic espai que correspon a l’antiga sala de mòltaa, on actualment podem veure restaurats els mecanismes del molí. Hem habilitat aquesta estada amb una taula espaiosa i una gran barbacoa, ideal per a carns a la brasa i paelles, un taulell de cuina i una condícia.

Horari

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>