CIRCULAR A ROQUES D’EN BENET

Info Activitat

  • Difícil

Descripció

És una ruta circular a les Roques d’en Benet diferent a la clàssica ruta que es fa pujant per la canal. Comencem la ruta pujant per la pista de terra fins trobar la segona pista que ens desvia a l’esquerra; aquesta pista en fa vorejar les Roques uns kmsfins trobar una fita de pedres, punt on comencem l’ascens per una canal i pedrera fins una Roca Foradada. Continuem pujant fisn trobar un punt on tenim de grimpar, és l’únic punt, no es complicat però s’ha de fer pel costat esquerra.

Un cop superat continuem per la sendera senyalitzada en fites de pedrsd, però en aquest cas vam voler trobar una pujada alternativa i vam deixar el sender per anar al peu de les roques continuant pujant ressieguint-les fins el cim. Aquest tram no hi ha sender.

Un cop al cim, tenim una vista panoràmica fantastica de les Roques i voltants, nosaltres vam esmorzar i per agafar forces per la baixada per la clàssica canal.

Desfeta la canal de baixada continuem pel sender fins trobar unes fites de pedres que ens fa asceidir cap a les feixes seguint un sender que neiz a l’esquerra. El tram de les Feixes es molt bonic però s’ha d’anar amb cura ja que el senderó passa molt proper a la cinglera, aquest sender ens porta fins el coll de Membredo, punt on creuem la pista i agafem un nou sender que ens puja fins la Punta Botana, i la cova Benaixa. Aquest sender ja no el deixarem fins el punt d’inici.

Activity Video