Com arribar-hi

Tu tries com venir

Si vols venir a Horta de Sant Joan, tens diferents maneres de fer-ho. Tu tries quina! Si vols venir amb transport públic, trobaràs diferents combinacions per arribar-hi tant des de Barcelona com des de Lleida com de Tarragona.  Si vols venir amb el teu propi cotxe, trobaràs diferents carreteres en bones condicions. I una altra opció que pots valorar és compartir cotxe i així reduiràs l'emissió de gasos contaminants!

Si no véns és perquè tu no vols!

Cotxe

Barcelona –Horta de Sant Joan (aprox. 2:30h)

Si aneu per l'autopista AP-7 en direcció València, agafeu la sortida número 34 de Reus Est – Aeroport en direcció a Falset per la circumval·lació. Després seguiu per la N-420 direcció Falset i continueu en direcció Mora La Nova i Mora d’Ebre. Continueu per la mateixa N-420 i creueu Corbera d'Ebre fins a arribar a Gandesa.

A Gandesa s'ha de deixar la N-420 que va en direcció Alcanyís. Tres-cents metres després d'entrar a Gandesa trobem la plaça del Fanal (amb unes palmeres), on girem a l'esquerra adreça Tortosa per l'avinguda de Franquet, i a dos-cents metres de la plaça i abans de sortir de Gandesa, s'ha de girar a la derechaa pel carrer de Sant Miquel en direcció Bot – Horta de Sant Joan – Valderrobres(Vall-de-*roures) per la TV-3531. Creuem Bot en direcció a Horta.  Benvinguts!

Lleida(Lleida)-Horta de Sant Joan (aprox. 1.35 hores)

Sortiu de Lleida per la C-12 direcció Tortosa, continueu direcció Mora La Nova i Mora d’Ebre fins a arribar a Ascó. Continueu per la mateixa N-420 i creueu Corbera d'Ebre fins a arribar a Gandesa.

A Gandesa s'ha de deixar la N-420 que va en direcció Alcanyís. Tres-cents metres després d'entrar a Gandesa trobem la plaça del Fanal (amb unes palmeres), on girem a l'esquerra adreça Tortosa per l'avinguda de Franquet, i a dos-cents metres de la plaça i abans de sortir de Gandesa, s'ha de girar a la derechaa pel carrer de Sant Miquel en direcció Bot – hOrta de Sant Joan – Valderrobres (Vall-de-roures) per la TV-3531. Creuem Bot en direcció a hOrta.  Benvinguts!

Taxi

Taxi Horta sr. Manuel Rel                  tel.  977 435 984
Email: hortataxi@gmail.com                     679 213 563

Autobús

Compañia HIFE                                      tel. 902119814 (24horas)      www.hife.es

Tren

RENFE                    www.renfe.com

Estacions més properes:   Tortosa a 37Km.
                                     Móra la Nova a 50Km.